Taalselectie

imageimageimageimageimage
 
 
Wij, missionarissen van het Heilig Hart,
zijn leden van een actieve congregatie die als bijzondere opdracht hebben
in het contact met de wereld, de dingen, de dieren en de mensen
de goedheid van God zichtbaar te maken en misschien zelfs te vermeerderen.
Ons wordt gevraagd de weg van het hart te gaan.
S. van Tilborg msc

Spiritualiteit

Een eenvoudig, sober en solidair leven is een aanklacht tegen een levenshouding van ‘steeds meer willen hebben’ en van ‘steeds meer willen consumeren’; een aanklacht ook tegen het gebruik van privé bezit voor eigen doeleinden zonder rekening te houden met andermans belangen.

Jubilarissen 2019

182msc kZaterdag 21 september viert de Nederlandse MSC de priester- en professiejubilea van 2019. De Eucharistieviering op die dag is om 10.15 uur in de kapel van Notre Dame, Sint Oloflaan 1 in Tilburg.

Na de Eucharistieviering is er voor de gasten gelegenheid de jubilarissen feliciteren.

Klik op 'Lees meer' voor een overzicht van de jubilarissen.

Lees meer...

Jubilarissen 2018 - hun verhalen

 

Jubilarissen homepage

Vrijdag 21 september j.l. vierde de Nederlandse MSC de jubilea van professie en priesterwijding van 2018. De jubilarissen hebben over hun ervaringen in het leven als mens en MSC’er geschreven of verteld.

 

Lees meer...

Jubilarissen 2017

182msc kWoensdag 21 september vierde de Nederlandse MSC de jubilea van professie en priesterwijding van 2017.
De jubilarissen is gevraagd om iets te vertellen over hun ervaringen in het leven als mens en MSC'er van vroeger, nu en de toekomst.

 

Lees meer...

Jubilarissen 2016

182msc kWoensdag 21 september vierde de Nederlandse MSC de professie- en priesterjubilea van 2016 in Nederland. Jan Schrama, Jacques Alkemade, Ben Bergen, Jacques Janssen, Pie Lochs, Fons Meijers en Jan Jetse Bol waren de aanwezige jubilarissen. Jan van Leeuwen vierde zijn jubileum in Brazilië.

 

Lees meer...

Jubilarissen 2015

mscOp maandag 21 september vierde de Nederlandse MSC de jubilea van professie en priesterwijding. Broeder Antoon van Lith, pater André Gijsberts, pater Eugène van Vught, pater Nico Akerboon en pater Kees Bertens waren de aanwezige jubilarissen. De overige jubilarissen vierden hun jubilea elders in de wereld.

Lees meer...